Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» με τις Μπολόνια και Λιόν να είναι επίσης δύο από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου δεξιού μπακ.
Ο Αμπάτε έχει αγωνιστεί και στις Νάπολι, Πιατσέντζα, Μόντενα, Έμπολι και Τορίνο ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι 24 συμμετοχές με την Μίλαν.
Πάντως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον διεθνή Ιταλό άσσο κυρίως αν αποχωρούσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ωστόσο και ο Αμπάτε φέρεται να προτιμά να παραμείνει σε ομάδα της χώρας του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.