Στον Παναθηναϊκό περιμένουν μάλλον με περισσότερη αγωνία από όλους την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό του.
Έτσι οι πράσινοι προχώρησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένοντας την αυτονόητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με τον υποβιβασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θέλει να ξεκαθαρίσει για μία ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση το εξής:
Στο προσεχές πρωτάθλημα της Basket League, δεν πρόκειται να συμμετέχουν μαζί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Το νόμιμο και το παράνομο δεν θα συνυπάρξουν.
Οι Νόμοι είναι Νόμοι και πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους.
Οι αρχές και η ηθική του Συλλόγου μας είναι αδιαπραγμάτευτες.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε».
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.