Ο Μπράουν Ιντέγε έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και αποθεώθηκε από πολλούς φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Ο Νιγηριανός, μάλιστα, μόλις βγήκε στην αίθουσα αφίξεων και είδε τον κόσμο που τον περίμενε σήκωσε ψηλά τα χέρια χαμογελώντας. Οι παρευρισκόμενοι φρόντισαν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα, χαρίζοντάς του κασκόλ και καπέλο της ομάδας, που αμέσως φόρεσε. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η ΠΑΕ με φωτογραφία, που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ένα από τα ενδιαφέροντα περιστατικά της άφιξης, πάντως, σημειώθηκε μερικά λεπτά προτού εμφανιστεί ο Ιντέγε, όταν οι οπαδοί των κίτρινων διέκριναν κάποιον που του έμοιαζε και άρχισαν να τον επευφημούν, για να αποδειχτεί τελικά πως ήταν… ο Αρμάντο Φουτσίνι.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!