Ο διάσημος Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA συνελήφθη από τις αρχές της χώρας του με κατηγορίες που αφορούν διαφθορά για την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.
Ο Πλατινί κατέθετε επί 15 ώρες για την υπόθεση στους εισαγγελείς και κατά την αποχώρησή του δήλωσε ότι δεν κατάλαβε για ποιον λόγο έγινε η σύλληψη:
«Όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι διόλου ευχάριστη. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία. Με ρώτησαν για το EURO 2016, για το Μουντιάλ της Ρωσίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη FIFA».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γάλλου παράγοντα: «Πολύ λίγα νέα στοιχεία προέκυψαν. Δεν είναι ύποπτος για κάτι. Θεωρείται μάρτυρας»
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!