Δεν θα ήθελα -για κανέναν λόγο- να βρίσκομαι στη θέση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου. Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα και τώρα τι θα κάνει; Τώρα αρχίζει ο πραγματικός Γολγοθάς.
Όταν ολοκληρώνεται μια σεζόν, ειδικά αν πάει καλά, καθένας -όποια θέση κι αν κατέχει- νιώθει ανακουφισμένος. Ακόμα κι εμείς οι δημοσιογράφοι, νιώθουμε ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, μέχρι να ξεκινήσει ο επόμενος μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα, να ασχοληθούμε με διαφορετικά πράγματα (μεταγραφές), να αλλάξει η ρουτίνα. Όταν πάει καλά η σεζόν… Τώρα που είχαμε την καταστροφικότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ, τι γίνεται;
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από ANT1 και COSMOTE SPORT 2 HD.