Νεϊμάρ : «Λένε στο παιδί μου ότι είναι γιος βιαστή, δεν μπορεί να πάει σχολείο»
Η κατάθεση του Νεϊμάρ στις Αρχές, μετά την εναντίον του καταγγελία για βιασμό και η αναφορά στο παιδί του
Ο Νεϊμάρ παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Σάο Πάουλο για να καταθέσει για την υπόθεση του βιασμού έπειτα από την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του.
Ο διεθνής άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πολλάκις πως η συνεύρεση με το φερόμενο ως θύμα έγινε μετά την συγκατάθεση της κοπέλας, τονίζοντας πως ουδέποτε τη χτύπησε!
Ο Βραζιλιάνος σταρ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όσα βιώνει τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι ό,τι χειρότερο έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο μικρός του γιος δεν μπορεί να πάει στο σχολείο εξαιτίας όσων ακούγονται για την υπόθεση.
«Δεν τη βίασα, ό,τι έγινε ήταν και με τη δική της συγκατάθεση. Δεν τη χτύπησα ποτέ και μάλιστα ήταν εκείνη που μου ζήτησε να τη χτυπήσω! Χρησιμοποίησα προφυλακτικό και μετά το πέταξα. Είμαι ποδοσφαιριστής, δεν θα ρίσκαρα να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου με κάποια άγνωστη» είπε στην κατάθεσή του.
Επιπλέον τόνισε πως στο πρώτο ραντεβού του με την κοπέλα είχε πιει ένα ποτό, ενώ, στη δεύτερη συνάντησή τους, εκείνος ήθελε να πάνε μαζί σε ένα πάρτι και η κοπέλα άρχισε να τον χτυπάει με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.
«Θα λάμψει η αλήθεια, αλλά περνάω ό,τι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή μου. Έχω μάνα, έχω μια αδερφή, έχω ένα μικρό παιδί που δεν μπορεί να πάει στο σχολείο γιατί του λένε πως είναι γιος ενός βιαστή…» ανέφερε ο Νεϊμάρ.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)






















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442