Εθνική : Νοκ άουτ ο Δώνης, εκτός αποστολής με Ιταλία και Αρμενία
Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για την Εθνική καθώς ο Τάσος Δώνης τέθηκε εκτός αποστολής για τα δύο ματς των προκριματικών του EURO 2020, λόγω θλάσης στη γάμπα
Είναι οριστικό. Ο Τάσος Δώνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τίθεται εκτός αποστολής για τα δύο ματς κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020.
Ο νεαρός επιθετικός της Στουτγκάρδης επανεξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, με τη μαγνητική να δείχνει θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του όσον αφορά την επιθετική διάταξη της Εθνικής, μιας και ο Δώνης αποχώρησε από την αποστολή για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας