Ο Λεωνίδας Κασελάκης, λίγα λεπτά μετά την επική πρόκριση του Προμηθέα στους τελικούς της Basket League, στάθηκε στο… κλειδί της επιτυχίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv: «Σίγουρα δεν το περιμέναμε στην αρχή της σεζόν. Ήξερα ότι χτίζουμε κάτι όμορφο. Επέλεξε σπουδαίους παίκτες και χαρακτήρες. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Μείναμε ενωμένοι, αυτό ήταν το κλειδί.
Παίξαμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, την ΑΕΚ. Έχει ιστορία και κόσμο. Έχει και καλό ρόστερ, στοχεύει ψηλά. Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στον νικητή» και συνέχισε λέγοντας:
«Και στα πέντε ματς ο κόσμος ευχαριστήθηκε. Το ελληνικό μπάσκετ, ύστερα από όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, χρειαζόταν μια τέτοια σειρά. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε μπάσκετ».
Για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανέφερε: «Το πρόγραμμα ήταν βαρύ. Ας ξεκουραστούμε και θα δούμε για τους τελικούς. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, είναι το φαβορί. Εμείς συνεχίζουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.