Άδοξο τέλος είχε η σεζόν για τον Κρίστιαν Μπερνς της Αρμάνι Μιλάνο
Σύμφωνα με το ιταλικό σάιτ nadoitalia.it ο 34χρονος άσος της ομάδας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στις 12 Μαΐου έπειτα από έναν αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος με την Τριέστε.
Ο Μπερνς έκανε χρήση της ουσίας κλοστεβόλη, η οποία ανήκει στην κατηγορία των στεροειδών, με συνέπεια να τιμωρηθεί αυτομάτως με αποκλεισμό επ’ αόριστον.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπερνς έπαιξε σε 14 αγώνες στην EuroLeague έχοντας συνολικά 14 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 43,5 λεπτά.
Olimpia Milano and Italbasket power forward Christian Burns did not pass an anti-doping test. He tested positive to Clostebol on May 12 after game vs. Trieste
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στο πρόσωπο του Αζεντίν Ουναΐ βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο Μαρόκο.