Επιπλέον ο Αμερικανός άσος της Αρμάνι έσπευσε να απαντήσει και σε έναν ακόμα ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιο σχόλιο για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Ιταλία οι οποίοι τραγουδούσαν το όνομά σου και εσύ ούτε που τους κοίταξες;»
Ο εκρηκτικός γκαρντ απάντησε λέγοντας ότι «τραγουδήσατε το όνομά μου όταν σας κερδίσαμε στην Αθήνα; Όχι δεν το κάνατε. Γι’ αυτό μην το τραγουδάτε μόνο όταν κερδίζετε…»
Δείτε το σχετικό tweet:
Did y’all sing my name when we beat y’all in Athens? No u didn’t so don’t do it when u win. https://t.co/aJBC0GPPsk
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου
«Θα σε πυροβολήσω», «Θα σε σκοτώσω»... Ο Λα Πένια κατάγγειλε στην αστυνομία απειλές θανάτου που αφορούσαν τη σύζυγό του και τις δυο κόρες του. Αναμένεται να τιμωρηθεί για την αποβολή του Καλούλου
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως αθλητή του Παναθηναϊκού και και αποκάλυψε τους τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει το τριφύλλι προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.