Σε κρίσιμη κατάσταση ο Χριστόφιας – Τον διασωλήνωσαν οι γιατροί
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταφοράς του στο Ισραήλ.
Κρίσιμες ώρες περνά ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τη Δευτέρα 20/5.
Μάλιστα, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να διασωληνώσουν την Τρίτη τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Παράλληλα, εξετάζεται η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ισραήλ, με σκοπό να έχει καλύτερη ιατρική βοήθεια. Για αυτό το λόγο βρέθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο της Λευκωσίας και γιατρός από το Ισραήλ, μαζί με τον υπουργό Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνο Ιωάννου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας