Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν επιθυμεί να ξεκουραστεί για έναν χρόνο και θα προσπαθήσει να βρει άμεσα μία ομάδα που να ικανοποιεί τα «θέλω» του και ένα πρότζεκτ που θα τον πείσει.
«Δεν σκοπεύω να ξεκουραστώ τον επόμενο χρόνο, παρά μόνο εάν υποχρεωθώ να το κάνω. Στόχος μου είναι να βρω ένα πρότζεκτ το οποίο θα με πείσει. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.
Ο Αλέγκρι περιέγραψε και το χρονικό της αποχώρησής του από τη «Γηραιά Κυρία»:
«Μίλησα με τον πρόεδρο Ανιέλι μετά το ματς με τον Άγιαξ και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, αλλά δεν υπογράψαμε κάτι. Τις τελευταίες εβδομάδες συναντηθήκαμε εκ νέου και αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας, διότι πιστεύουμε πως θα ήταν το καλύτερο για όλους στην ομάδα».
Από το 2014 που ανέλαβε τη Γιουβέντους, ο Αλέγκρι κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα (έχασε μόνο το φετινό), ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League το 2015 και το 2017, όπου ηττήθηκε από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα.
Μόνο «ψεγάδι» στη θητεία του Ιταλού τεχνικού στη «Βέκια Σινιόρα», ήταν πως δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.