Ο Μπρετ Μπράουν θα είναι τεχνικός των Σίξερς και την σεζόν 2019/20, προς διάψευση των φημών που είχαν κυκλοφορήσει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στον 2ο γύρο των playoffs.
Συγκεκριμένα, πριν το Game 7 απέναντι στους Ράπτορς υπήρχε έντονη φημολογία πως το μέλλον του προπονητή θα κρινόταν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αλλά παρά την ήττα ο Μπράουν θα συνεχίσει για έβδομη σεζόν στον πάγκο της Φιλαδέλφεια.
Οι παίκτες των Σίξερς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό τεχνικό, προς ικανοποίηση των παικτών της ομάδας – με πρώτο τον Τζοέλ Εμπίντ – που είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους με τον έμπειρο τεχνικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σίξερς αποκλείστηκαν για δεύτερη σερί σεζόν στους τελικούς της Ανατολής και έχουν αρκετά ζητήματα εν όψει της νέας περιόδου, με κυριότερα αυτά των Τζίμι Μπάτλερ και Τομπάιας Χάρις, που μένουν ελεύθεροι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.