Απότομη προσγείωση για τον Αλέξη Τσίπρα από τον ίδιο τον γιο του Μανώλη Αναγνωστάκη. Ο γιος του ποιητή άδειασε ξεκάθαρα τον πρωθυπουργό ο οποίος χρησιμοποίησε την φράση «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» από το βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απότομη προσγείωση για τον Αλέξη Τσίπρα από τον ίδιο τον γιο του Μανώλη Αναγνωστάκη. Ο γιος του ποιητή άδειασε ξεκάθαρα τον πρωθυπουργό ο οποίος χρησιμοποίησε την φράση «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» από το βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Πολλές φορές αυτοί που τον χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι’ αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το’ χουν καταλάβει ότι ισχύει για αυτούς που τον εκφωνούν» διευκρίνισε ο Ανέστης Αναγνωστάκης μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά.

«Όπως και ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι’ αυτόν!» κατέληξε την αναφορά του ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκή».

Ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιος του ποιητή της Αριστεράς και στελέχους περιβεβλημένου με κύρος στο ΚΚΕ εσωτερικού, δήλωσε στο «Κανάλι Ενα» του Πειραιά:  «Πολλές φορές αυτοί που το χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το ‘χουν καταλάβει ότι ισχύει γι αυτούς που τον εκφωνούν. Οπως και ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι αυτόν!».

Και συνέχισε δηλώνοντας: “Είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr