Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ως «Ακάλυπτος» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Ο ηθοποιός μετά από 22 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς έκανε αποκάλυψη καθώς δεν τον προόριζαν για αυτόν τον ρόλο αρχικά.
«Μου πρότειναν αρχικά τον ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Και τους είπα ότι μου φαίνεται αναμενόμενο να κάνω εγώ τον ρομαντικό οδοντίατρο και ο Γιώργος τον πιο χύμα τύπο. Και ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανα τα ανάποδα, αν θέλανε.
Το σκέφτηκαν και είπαν ναι. Ζήτησα να μην μου ξαναφέρουν απλές γραβάτες, να είναι όλες με καρτούν. Η ενδυματολόγος σχεδόν έβαλε τα κλάματα γιατί θεωρούσε ότι αυτές οι γραβάτες είναι ξεπερασμένες», δήλωσε στην εκπομπή «Top Story».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας