Η ΑΕΚ, αποφάσισε να ντυθεί «Μαρία της σιωπής» και να μην πει ούτε κουβέντα για την απόφαση του Γιώργου Βασιλεάδη να απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων στον τελικό του ΟΑΚΑ
Ο ΠΑΟΚ έγραψε μια πεντακάθαρη, σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν συγκρίνεται σε τίποτα με αυτά που είδα και βιώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Με τα σκάνδαλα και τις αδικίες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.