Σε μπελάδες για το Champions League η Τότεναμ μετά τη… σφαλιάρα
Με γκολ του Αντόνιο στο 67' η Γουέστ Χαμ «σόκαρε» την Τότεναμ στην έδρα της (0-1) και την έβαλε σε... μπελάδες όσον αφορά την έξοδο στο Champions League
Ήττα – σοκ υπέστη στην έδρα της η Τότεναμ με 1-0 από την ουσιαστικά αδιάφορη Γουέστ Χαμ, για την 36η αγωνιστική.
Με την ήττα αυτή οι «πετεινοί» παρέμειναν στους 70 βαθμούς και πλέον κινδυνεύουν όσον αφορά τη θέση τους στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο Champions League.
Συγκεκριμένα, η 4η Τσέλσι έχει 67, η 5η Άρσεναλ 66 και η 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 64, αλλά και οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες έχουν και ματς λιγότερο.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης Τότεναμ – Γουέστ Χαμ σημείωσε ο Μιχαΐλ Αντόνιο στο 67’. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα, καθώς στο τελευταίο 25λεπτο έχασαν μερικές μεγάλες ευκαιρίες στην κόντρα για ευρύτερο σκορ.
Στην 11η θέση με 46 βαθμούς πέρασε η Γουεστ Χαμ μετά τη νίκη αυτή.
Αξίζει να αναφέρουμε οτι αυτή για τα «σπιρούνια» ήταν η πρώτη τους ήττα στο νέο γήπεδό τους ύστερα από τέσσερις διαδοχικές νίκες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, στα 41 του, ο Ερικ Λάμπρεχτς, ο διαιτητής του ντέρμπι της Κυριακής (8/2) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ανέβηκε στην ελίτ κατηγορία της UEFA
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν – Κατάμεστο θα είναι για μια ακόμα φορά το «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Άρης ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κριστιάν Κουαμέ που οι περγαμηνές του τον έφεραν να κάνει αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, να παίζει βασικός σε δύο τελικούς του Conference, αλλά στα 28 του να έχει αντιμετωπίσει δύο ρήξεις χιαστών.