Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικό: Εισβολή ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα

Μεξικό: Εισβολή ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα

Δικαστής σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εισβολής σε αστυνομικό τμήμα στο κεντρικό Μεξικό ομάδας ενόπλων με σκοπό να αποσπάσει κρατούμενο από τα χέρια των αρχών

Δικαστής σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εισβολής σε αστυνομικό τμήμα στο κεντρικό Μεξικό ομάδας ενόπλων με σκοπό να αποσπάσει κρατούμενο από τα χέρια των αρχών, ανακοινώθηκε χθες Παρασκευή.

Η επίθεση είχε επίσης συνέπεια να σκοτωθούν ένας από τους δράστες, ο κρατούμενος που επιδίωκε να απελευθερώσει η ομάδα των ενόπλων, κι ένας ακόμη κρατούμενος.

Τα μέλη της ομάδας εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Σελάγια, στην Πολιτεία Γουαναχουάτο, όπου μαίνεται η δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Φθάνοντας με τρία αυτοκίνητα, οι ένοπλοι — μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς — κατάφεραν να ξεγελάσουν τη φρουρά και να μπουν στο τμήμα, σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση.

Στόχος της επιχείρησης ήταν να αποδράσει ένας κρατούμενος ονόματι Αρμάντο Ν., ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τον δικαστή και έναν κρατούμενο πριν τραπούν σε φυγή μαζί με τον έγκλειστο που είχαν πάει να απελευθερώσουν.

Σε ανταλλαγές πυρών με αστυνομικούς και στρατιωτικούς αργότερα σε κοντινή κοινότητα όμως σκοτώθηκαν δύο μέλη της ομάδας των ενόπλων, ανάμεσά τους ο κρατούμενος που είχε μόλις αποδράσει, διευκρίνισε η τοπική κυβέρνηση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024