Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο Γ. Δάλμας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο Γ. Δάλμας

Εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανισοτήτων στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ είναι μέλος του κοινωνικού δικτύου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Συμπληρώνεται σταδιακά το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής το οποίο εκτιμάται ως ιδιαιτέρως αξιόμαχο. Όπως πληροφορούμαι σήμερα η κυρία Γεννηματά θα ανακοινώσει μια νέα υποψηφιότητα  με αέρα ανανέωσης και Ευρώπης.

Πρόκειται για τον Γιάννη Δάλμα, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανισοτήτων στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ είναι μέλος του κοινωνικού δικτύου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Ο κ. Δάλμας γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στις πολιτικές υγείας και έχει εργαστεί ως σύμβουλος πολιτικής και επικοινωνίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ υπήρξε συνιδρυτής και υπεύθυνος δράσεων της εθελοντικής ομάδας ΕΡΓΟΤΑΞΗΟ που στόχο είχε να δημιουργεί κοινότητες στήριξης δημόσιων σχολείων με προβλήματα υποδομών. Είναι μέλος της γραμματείας του τομέα Ευρωπαϊκών υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της πολιτικής κίνησης «Μπροστά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024