Άρης: Τι ζήτησε ο Παντελίδης από τους παίκτες εν όψει Παναθηναϊκού
Τα μηνύματα της ομιλίας του Σάββα Παντελίδη εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (6/4, 19:00)
Ο Σάββας Παντελίδης ήταν ικανοποιημένος από την αντίδραση και το «χαρακτήρα» που έβγαλε ο Άρης στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.
Δεν μίλησε όμως μόνο για τα θετικά του κυριακάτικου απογεύματος, αλλά έστρεψε το βλέμμα άμεσα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με την οποία ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν.
Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, εκτός από τα «μπράβο» ζήτησε από όλους εγρήγορση, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας και υπάρχουν περιθώρια μπροστά μας να βελτιωθούμε και αγωνιστικά και βαθμολογικά».
- Απίθανα πράγματα: Ο Ντεπάι έπαιζε με το κινητό του την ώρα του αγώνα της Κορίνθιανς (vid)
- Τι είπε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τα σενάρια για το μέλλον του
- Με προβλήματα η Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό
- Η απάντηση του Νάναλι: «Είμαι καλύτερος από πολλούς παίκτες της Euroleague»
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442