Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αδιανόητο : Εκτός αποστολής, επειδή ζήτησε τη φανέλα του Μέσι

Αδιανόητο : Εκτός αποστολής, επειδή ζήτησε τη φανέλα του Μέσι

Ο προπονητής της Εσπανιόλ, Ρουμπί, άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χετάφε τον Αντριά Πεδρόσα, ο οποίος ζήτησε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι

Ο 20χρονος αριστερός μπακ της Εσπανιόλ, Αντριά Πεδρόσα, ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι τη φανέλα του μετά το τέλος του ματς των δύο ομάδων κάτι που δεν άρεσε στους οπαδούς της ομάδας.

Οι φίλοι των Περικίτος ζήτησαν την αποπομπή του νεαρού από την ομάδα! «Είσαι ένας Ιούδας», «Θα έπρεπε να σε είχε ήδη διώξει η διοίκηση», «ντροπή σου», ήταν μόνο μερικά από σχόλια που δέχτηκε ο νεαρός άσος για την κίνηση του.

Ο τεχνικός της Εσπανιόλ λοιπόν Ρούμπι τον άφησε εκτός αποστολής για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε (2/4, 21:30) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της ισπανικής Liga.

Βέβαια ο κόουτς εξήγησε ότι οι λόγοι αποκλεισμού του από την αποστολή ήταν αμιγώς τακτικοί: «Στο Camp Nou πήγαμε με τέσσερα μπακ, αλλά κόντρα στη Χετάφε δεν θα παίξουμε με πέντε στην άμυνα»

Τα ισπανικά ΜΜΕ βέβαια έχουν άλλη άποψη, αναφέροντας ότι ήταν η κίνηση του 20χρονου που οδήγησε στην αποπομπή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο