Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lister LFT-C: Η καρδιά του κτήνους

Lister LFT-C: Η καρδιά του κτήνους

Ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος με την αδυναμία στα προϊόντα της Jaguar «πειράζει» την ανοιχτή εκδοχή της F-Type, με αποτέλεσμα την ισχυρότερη ανοιχτή Jaguar που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος με τη δεδομένη αδυναμία στην Jaguar, επιδεικνύει μια πρωτοφανή δραστηριότητα με εξαιρετικά ηχηρά όσο και εξαιρετικά σπάνια τετράτροχα αποτελέσματα.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση για την κατασκευή μιας σύγχρονης εκδοχής του Lister Knobbly την οποία η βρετανική εταιρεία θα επωμιστεί εξολοκλήρου, η Lister ανακοίνωσε μια ανοιχτή, περιορισμένης παραγωγής, εκδοχή της Jaguar F-Type η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 αντίτυπα και υπόσχεται κτηνώδη ισχύ, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το περιορισμένο αποτύπωμα του μοντέλου.

Στο επίκεντρο της LFT-C όπως ονομάζεται η παραλλαγή της Lister στην F-Type, βρίσκεται ο θηριώδης V8 των 5,0 λίτρων που εφοδιάζει και άλλες εξίσου εκκεντρικές υλοποιήσεις των Βρετανών και ο οποίος υπόσχεται ισχύ 666 ίππων και 976 Nm ροπής.

Στην περίπτωση της ανοιχτής F-Type δια χειρός Lister ο συγκεκριμένος κινητήρας εγγυάται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 330 χλμ./ώρα, στοιχεία που καθιστούν την LFT-C την ταχύτερη ανοιχτή Jaguar που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Πλην του αναβαθμισμένου κινητήρα, η Lister έχει προσθέσει ένα νέο σετ τροχών 21 ιντσών, έχει αναβαθμίσει το σύστημα εξαγωγής προς όφελος ενός πιο επιβλητικού ήχου, έχει βελτιώσει την ανάρτηση επί το αθλητικότερο ενώ την εικόνα συμπληρώνει το ισχυρότερο σύστημα πέδησης όπως επιβάλλει η διαχείριση της σαφώς υψηλότερης ισχύος.

Εκτός από τις παραπάνω βελτιώσεις, η Lister έχει επιμεληθεί ως συνηθίζει και την εξωτερική εμφάνιση της έκδοσης η οποία επωφελείται από ένα πιο αιχμηρό bodykit που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και κατώτερα πλευρικά τμήματα, διογκωμένους θόλους και ενισχυμένα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Φυσικά όπως οφείλει κάθε βελτιωτικός οίκος, η Lister παραμένει ανοιχτή σε προτάσεις από τους δυνητικούς αγοραστές της LFT-C για οποιαδήποτε διαφοροποίηση σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση εντός και εκτός προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024