Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είχε έρθει ως δανεικός το καλοκαίρι του 2016 από την Κάλιαρι, με τον παίκτη να επιστρέφει άδοξα τον Ιανουάριο του 2017 μετά από μόλις έξι μήνες στους Ιταλούς.
Ο Παναθηναϊκός ωστόσο έχει ακόμα οφειλές προς την Κάλιαρι από το «ενοίκιο» του παίκτη τις οποίες προσπαθεί να κλείσει με κάποιον διακανονισμό ενόψει της επερχόμενης αδειοδότησης.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.