Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είχε έρθει ως δανεικός το καλοκαίρι του 2016 από την Κάλιαρι, με τον παίκτη να επιστρέφει άδοξα τον Ιανουάριο του 2017 μετά από μόλις έξι μήνες στους Ιταλούς.
Ο Παναθηναϊκός ωστόσο έχει ακόμα οφειλές προς την Κάλιαρι από το «ενοίκιο» του παίκτη τις οποίες προσπαθεί να κλείσει με κάποιον διακανονισμό ενόψει της επερχόμενης αδειοδότησης.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Εσπασαν καρδιές στα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «αετοί της Λισαβόνας» προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Champions League, χάρη σε γκολ του τερματοφύλακα Τρούμπιν στο 90+8'.