Κορυφαίος τερματοφύλακας για τον μήνα του Φεβρουαρίου στην Πορτογαλία ψηφίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς τον Φεβρουάριο, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε τρία από αυτά. Πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε δύο τέρματα στο ματς με τη Σπόρτινγκ, αλλά κράτησε το «μηδέν» στις αναμετρήσεις με τη Νασιονάλ, την Άβες και την Τσάβες.
Η συγκεκριμένη ψηφοφορία γίνεται από τους προπονητές του πρωταθλήματος και ανακοινώνεται από τη διοργανώτρια αρχή.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βλαχοδήμος έκανε μια τεράστια γκάφα στο χθεσινό παιχνίδι της Μπενφίκα και δέχτηκε ένα αστείο γκολ. Παρόλα αυτά με εξαίρεση το παιχνίδι με την Μπελενένσες πραγματοποιεί φοβερή χρονιά και ήταν αλάνθαστος μέχρι κι αυτό το ματς τη φετινή σεζόν.

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442