Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού είναι στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για το παιχνίδι με την Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής
Ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζοντας από την πρώτη του κιόλας χρονιά με την ομάδα του λιμανιού.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 22χρονου αμυντικού μέσου του άνοιξαν και την πόρτα της Εθνικής ομάδας της Γουινέας και ο Καμαρά είναι στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τον αγώνα με την Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.