Στη διάθεση της Εθνικής Αργεντινής βρίσκεται και πάλι ο Λιονέλ Μέσι.
Συγκεκριμένα, ο σταρ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό Λιονέλ Σκαλόνι για το φιλικό της «αλμπισελέστε» στη Βενεζουέλα στις 22 Μαρτίου.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο «Λίο» θα συμμετάσχει σε ματς της εθνικής ομάδας μετά την ήττα – αποκλεισμό (με 4-3) από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί οτι χωρίς τον Μέσι, η Αργεντινή μετρά από τότε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, από τη Βραζιλία με 1-0, σε έξι αναμετρήσεις.
Εκτός από το φιλικό με τη Βενεζουέλα, στη συνέχεια οι παίκτες του Σκαλόνι θα αντιμετωπίσουν το Μαρόκο στην Ταγγέρη, συγκεκριμένα στις 26 του μηνός.
Σε αυτό το δεύτερο φιλικό οι πληροφορίες λένε οτι ο Μέσι δεν θα αγωνιστεί καθώς θα είναι διαθέσιμος μόνο για το τεστ κόντρα στη Βενεζουέλα.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.