Στη διάθεση της Εθνικής Αργεντινής βρίσκεται και πάλι ο Λιονέλ Μέσι.
Συγκεκριμένα, ο σταρ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό Λιονέλ Σκαλόνι για το φιλικό της «αλμπισελέστε» στη Βενεζουέλα στις 22 Μαρτίου.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο «Λίο» θα συμμετάσχει σε ματς της εθνικής ομάδας μετά την ήττα – αποκλεισμό (με 4-3) από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί οτι χωρίς τον Μέσι, η Αργεντινή μετρά από τότε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, από τη Βραζιλία με 1-0, σε έξι αναμετρήσεις.
Εκτός από το φιλικό με τη Βενεζουέλα, στη συνέχεια οι παίκτες του Σκαλόνι θα αντιμετωπίσουν το Μαρόκο στην Ταγγέρη, συγκεκριμένα στις 26 του μηνός.
Σε αυτό το δεύτερο φιλικό οι πληροφορίες λένε οτι ο Μέσι δεν θα αγωνιστεί καθώς θα είναι διαθέσιμος μόνο για το τεστ κόντρα στη Βενεζουέλα.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.