Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πενέλοπε Κρουζ στην πασαρέλα της Chanel

Η Πενέλοπε Κρουζ στην πασαρέλα της Chanel

Από την Κάρα Ντελεβίν, μέχρι την Κάγια Γκέρμπερ και την Πενέλοπε Κρουζ, οι μούσες του Καρλ Λάγκερφλντ περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες της τελευταίας συλλογής που σχεδίασε ο Λάγκερφελντ για τη Chanel

Ήταν όλες τους εκεί. Από την Κάρα Ντελεβίν, μέχρι την Κάγια Γκέρμπερ και την Πενέλοπε Κρουζ, οι μούσες του Καρλ Λάγκερφλντ περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες της τελευταίας συλλογής που σχεδίασε ο Λάγκερφελντ για τη  Chanel.

Συγκίνηση στο χιονισμένο Grand Palais

Χιόνια, δάκρυα και συγκίνηση ήταν τα κύρια στοιχεία που επικράτησαν στην παρουσίαση της τελευταίας συλλογής Chanel με την υπογραφή του Κάρλ Λάγκερφελντ, λίγο πριν το τέλος της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Ενός λεπτού σιγή, δάκρυα και επευφημίες. Η συγκίνηση ήταν αναμενόμενη στο fashion show με την τελευταία συλλογή του Καρλ Λάγκερφελντ για τη Chanel που παρουσιάστηκε στο Grand Palais σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τις ‘Αλπεις, κατάλευκο, με ξύλινα σαλέ και χιονονιφάδες, παραπέμποντας σε έναν λευκό παράδεισο.

Της χιονισμένης παρουσίασης στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι προηγήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος που διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου επί 36 χρόνια, μια στιγμή που ολοκληρώθηκε με το τραγούδι «Heroes» του Ντέιβιντ Μπόουι.

Το εντυπωσιακό show

Aρκετά πριν από την έναρξη της επίδειξης Chanel, λάτρεις της μόδας και διασημότητες συνέρρεαν στο Grand Palais, σε αυτό το σημείο-κόσμημα στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων, βγάζοντας σέλφι κάτω από τη γυάλινη οροφή του, εκεί όπου κατά το παρελθόν φιλοξενήθηκαν εικονικά fashion show του ιστορικού γαλλικού οίκου μόδας.

Στην πρώτη σειρά η ‘Αννα Γουίντουρ, με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της και ροζ περιβολή, είχε συναντήσεις με διασημότητες από τον χώρο της μόδας όπως η Κλόντια Σίφερ, η μούσα του Λάγκερφελντ τη δεκαετία του 1990, η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η τραγουδίστρια της Κ-pop (της νοτιοκορεατικής ποπ) Jennie.

Με τις μούσες του Καρλ Λάγκερφλντ να παρελαύνουν στην πασαρέλα όπως η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ, το μοντέλο Κάγια Γκέρμπερ που είναι η 18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, και το λευκό να επικρατεί στην κολεξιόν, η παρουσίαση της τελευταίας συλλογής του Καρλ Λάγκερφελντ, ήταν μια ευκαιρία για τη Chanel να αποτίσει διακριτικά έναν φόρο τιμής στον καλλιτεχνικό διευθυντή της επί 36 χρόνια, στον τελευταίο των γιγάντων της υψηλής ραπτικής που πέθανε τον Φεβρουάριο σε ηλικία 85 ετών.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024