Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
ΑΕΚ : Απρόοπτο με Κρίστιτσιτς, εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη
Οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (Σάββατο 2/3, 19:00)
Χωρίς τον Νέναντ Κρίστιτσιτς αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ. Ο Σέρβος μέσος ένιωσε μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα και ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να τον αφήσει εκτός από την στιγμή που δεν ήταν 100% καλά. Περισσότερο βέβαια για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Σέρβο που δεν χρειάστηκε καν να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Από εκεί και πέρα, όπως ήταν λογικό, εκτός για το ματς με τον Άρη (Σάββατο 2/3, 19:00) έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ναι μεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και γυμνάζεται κανονικά, αλλά έχει στα πόδια του μόλις… μιάμιση προπόνηση, με αποτέλεσμα να μείνει και εκείνος στην Αθήνα. Όπως και ο Νίκλας Χουλτ που ακολούθησε (και σήμερα) το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και αμέσως μετά το πρόγραμμα στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη…
Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.
Μπορεί η Νιούκαστλ να ισοφάρισε 2-2, όμως μετά άνοιξαν οι ουρανοί στο «Καμπ Νου». Η Μπαρτσελόνα έγινε καταιγίδα, το ημίχρονο έληξε 3-2 και μετά σε 16’ πέτυχε τρία γκολ. Το 7-2 στο 72’.
Αν και ο Λανουά υποστηρίζει ότι τον επέλεξε η UEFA η τακτική του δεν συνάδει με τις οδηγίες της. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν. Απέτυχαν και δεν το ξέρουν
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 3-2 σετ στην Ιταλία και χάνοντας για 2η φορά στη Γλυφάδα (3-0) μπροστά σε 2.500 οπαδούς του, είδε τη Βαλεφόλια να κατακτά το Challenge Cup Γυναικών