Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.
Η θέση που φαίνεται, πάντως, ότι προβληματίζει περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό, είναι αυτή του αντικαταστάτη του τιμωρημένου Τζανακάκη στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Κωνσταντινίδης ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες και πολύ δύσκολα θα προλάβει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Στη θέση αυτή δοκιμάστηκε και ο Βαλεριάνος, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Υπάρχει φυσικά και η λύση του Ρόουζ, που στη Γαλλία είχε αγωνιστεί και ως μπακ. Στη περίπτωση αυτή ο Δεληζήσης -που προέρχεται όμως από τραυματισμό και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αγωνιστεί 90 λεπτά -θα είναι ο παρτενέρ του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
To Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa (θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη), καθώς «λύγισε» τη Νιγηρία στα πέναλτι (4-2, 0-0κ.δ.)!
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.