Ο Ιβάν Κρούζλιακ σφυρίζει στο Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός
Η UEFA όρισε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό στο Κίεβο (21/2, 22:00), τον Σλοβάκο διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ που φέρνει άσχημες αναμνήσεις σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης
Ο εκ Σλοβακίας ορμώμενος Ιβάν Κρούζλιακ ορίστηκε να διευθύνει το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό για τη φάση των «16» του Europa League (21/2, 22:00, Κίεβο).
Ο Κρούζλιακ ανήκει στην πρώτη κατηγορία των διαιτητών της UEFA και σφυρίζει εδώ και δύο χρόνια παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League.
Κατά το παρελθόν δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ σε ματς του Ολυμπιακού, αλλά έχει βρεθεί τρεις φορές σε αγώνες άλλων ελληνικών ομάδων. Στην εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα το 2015 (2-2), στη βαριά ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο Λονδίνο από την Τότεναμ με 5-1 το 2014 για τους ομίλους του Europa League, αλλά και σε μία αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας Κ17 με την αντίστοιχη της Λετονίας το 2011, όπου η γαλανόλευκη είχε επικρατήσει με 2-0.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.