Πρόκριση από… ημίχρονο για Τσέλσι, Νάπολι και Βαλένθια
Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Τσέλσι, Νάπολι και Βαλένθια επί των Μάλμε, Ζυρίχη και Σέλτικ αντίστοιχα αγκαλιάζοντας την πρόκριση από το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League
Ακόμα πιο παραγωγικό το δεύτερο… πιάτο των αναμετρήσεων του Europa League (ξεκινούσαν στις 22:00), σε σχέση με αυτά που άνοιξαν την αυλαία της φάσης των «32».
Ξεχωρίζουν τα σπουδαία διπλά των Τσέλσι (2-1 την Μάλμε), Νάπολι (3-1 τη Ζυρίχη) και Βαλένθια (2-0 τη Σέλτικ), ενώ η Άιντραχτ αν και προηγούνταν μέσα στην Ουκρανία με 2-1 κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Ουκρανούς να αγωνίζονται με 10 από το 11’, κόλλησαν στο 2-2, διατηρώντας ωστόσο το αήττητο σερί τους στο Europa League.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Σόλσκιερ ήταν το φαβορί για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας, αλλά τελικά η διοίκηση του συλλόγου άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Νορβηγό, επιλέγοντας τον παλαίμαχο μέσο
Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε Μπρούνο Φερνάντες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Χ.