Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Ρώμης, παραμονές της αναμέτρησης της Λάτσιο με τη Σεβίλλη για τους «32» του Europa League. Περίπου 40 οπαδοί των δυο ομάδων συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην ιταλική πρωτεύουσα, με αρκετούς από αυτούς να τραυματίζονται σοβαρά.
Μάλιστα από τις συμπλοκές μαχαιρώθηκαν τρεις άνθρωποι (δυο Ισπανοί, ένας Αμερικανός), με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
«Όλα ήταν ήρεμα, όταν λίγο μετά τις 9, ακούσαμε ξαφνικά κραυγές και τον ήχο από σπασμένα γυαλιά. Είδαμε από το παράθυρο, παιδιά οπλισμένα με μπαστούνια να επιτίθενται σε άλλους ανθρώπους», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, υπάλληλος νυκτερινού καταστήματος στην περιοχή όπου συνέβησαν τα έκτροπα.
Οι συγκρούσεις έληξαν μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία αναγκάστηκε να προβεί σε ρίψη δακρυγόνων.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.