Ξανά στις επάλξεις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο έλληνας διεθνής στόπερ της Άρσεναλ είχε γυρίσει τον αστράγαλό του στο ματς Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 25 Ιανουαρίου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογιζόταν κοντά στις 30 μέρες.
Παρ όλα αυτά, ο Σωκράτης απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει και γερή κράση πέρα από πνεύμα νικητή, καθώς επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ύστερα από 20 μέρες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο τεχνικός της Άρσεναλ Ουνάι Έμερι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και για το επερχόμενο ματς στο Europa League με την Μπάτε Μπορίσοφ (14/2).
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.