Γκουαρδιόλα: «Μην τα παρατάς ποτέ, ωραίο να κοιμάσαι πρώτος»
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επιστρέψει για τα καλά στο κυνήγι του τίτλου και όπως εξηγεί ο Καταλανός, οι «πολίτες» δίνουν μαθήματα για το ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Σίτι βρισκόταν 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και τα μαύρα σύννεφα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό του Μάντσεστερ. Οι «πολίτες» είχαν χάσει πολύτιμους βαθμούς για το κυνήγι της πρώτης θέσης και όλα έδειχναν πως το τρόπαιο οδεύει στο Λίβερπουλ μετά από 29 χρόνια.
Περίπου ένα μήνα αργότερα, η Σίτι επικρατεί της Έβερτον με 2-0 και πατάει ξανά στην κορυφή μέσα στο… Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η αντεπίθεση αυτή της ομάδας του αποτελεί ένα πολύ καλό μάθημα για το ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ.
«Πριν ένα μήνα ήμασταν 10 βαθμούς πίσω. Πριν 4-5 μέρες θα μπορούσαμε να ήμασταν 7 και τώρα βρισκόμαστε στην κορυφή. Είναι ένα μάθημα για το ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Είναι ωραίο να κοιμάσαι ξέροντας πως είσαι πρώτος. Είναι πολύ καλύτερο, αλλά η Λίβερπουλ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!