Tο ενδεχόμενο απόκτησης του Μπακαγιόκο με κανονική μεταγραφή εξετάζει σοβαρά η Μίλαν, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία.
Οι φετινές εμφανίσεις του Γάλλου με τη φανέλα των «Ροσονέρι» έχουν αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στο Μιλάνο και στη διοίκηση σκέφτονται σοβαρά να αποπληρώσουν τη ρήτρα αγοράς του.
Ο 24χρονος παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, καθώς στο Λονδίνο δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι «Μπλε» είναι πρόθυμοι να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν, εφόσον και εκείνη με τη σειρά της πληρώσει τα 35 εκατομμύρια της ρήτρας του.
Στην Ιταλία, ο Μπακαγιόκο έχει αναδυθεί μέσα από τις στάχτες του, θυμίζοντας όλο και περισσότερο τον παίκτη που υπήρξε στη Μονακό. Τη φετινή περίοδο έχει πραγματοποιήσει συνολικά 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «Ροσονέρι», οι οποίοι θέλουν να τον δουν να παραμένει στο σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Άλμα για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία έκανε ο Ηρακλής, κερδίζοντας στην πρεμιέρα των Play Off του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 τον Αστέρα Τρίπολης Β’.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ηρακλή εκτός έδρας με 95-70 για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL. «Ρεσιτάλ» του Εβάν Φουρνιέ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Ερυθρόλευκους και τελείωσε το ματς με 32 πόντους.
Μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα Γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός, καθώς με 30 ασίστ, πρώτη σκόρερ τη Τζόνσον και ακόμη τέσσερις διψήφιες, νίκησε εύκολα τον Αμύντα με 92-57.