Πέρασαν εφτά μήνες από την ανακοίνωση του Μέσι πως αποχωρεί από την εθνική Αργεντινής, όμως πλέον η επιστροφή του είναι προ των πυλών. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Αργεντινή, ο 31χρονος είπε το «ναι» στην ομοσπονδία για την επιστροφή του στη εθνική ομάδα και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της «Αλμπισελέστε» για τα φιλικά του Μαρτίου.
Ο Μέσι είχε δηλώσει πως αποχωρεί μετά το καταστροφικό Μουντιάλ και τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στους 16 της διοργάνωσης. Ο πρόωρος αποχαιρετισμός της «Αλμπισελέστε» προκάλεσε την έντονη κριτική του διεθνή τύπου στον σουπεσταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος απογοητευμένος ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει με την εθνική ομάδα.
Ο νυν τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε την ανησυχία του πως ο μικρός μάγος δεν πρόκειται να γυρίσει, όμως για… καλή του τύχη οι δηλώσεις του δεν ήταν προφητικές.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.