Μετά τη χθεσινή υπογραφή συμβολαίων (24/01), οι τρεις νεοαποκτηθέντες του Άρη (Λάρσον, Ρος, Σαββίδης) βρέθηκαν σήμερα (25/1) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας
Την πρώτη γνωριμία με τους καινούριους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη είχαν την Παρασκευή 25/1 οι νεοαποκτηθέντες Ντάνιελ Λάρσον (εξτρέμ), Λίντσεϊ Ρος (στόπερ) και Κυριάκος Σαββίδης (μέσος).
Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και πήραν μέρος στο πρόγραμμα ασκήσεων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Άρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μετά τη δολοφονία του βαρόνου ναρκωτικών «El Mencho» και το κύμα βίας που ξέσπασε στη Χαλίσκο επικρατεί χάος – Αναβολές σε ματς – Η FIFA εξετάζει σοβαρά τη μεταφορά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη (24/2) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Καυστικός ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ για τη σχέση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολιτική».