Μετά τη χθεσινή υπογραφή συμβολαίων (24/01), οι τρεις νεοαποκτηθέντες του Άρη (Λάρσον, Ρος, Σαββίδης) βρέθηκαν σήμερα (25/1) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας
Την πρώτη γνωριμία με τους καινούριους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη είχαν την Παρασκευή 25/1 οι νεοαποκτηθέντες Ντάνιελ Λάρσον (εξτρέμ), Λίντσεϊ Ρος (στόπερ) και Κυριάκος Σαββίδης (μέσος).
Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και πήραν μέρος στο πρόγραμμα ασκήσεων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Άρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.