Παίκτες του Άρη είναι και επίσημα οι Ντάνιελ Λάρσον και Λίντσεϊ Ρος. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός και ο Γάλλομαυριτανός αμυντικός, που ταξίδεψαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας (ενάμιση έτους και μέχρι το καλοκαίρι, αντίστοιχα). Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν μέρος στην αυριανή προπόνηση και θα έχουν τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες, ενώ θα τεθούν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Daniel Larsson και Lindsay Rose.
O 31χρονος διεθνής Σουηδός επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1987 στη σουηδική πόλη Gothenburg.
Ο Daniel Larsson ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη BK Hacken. Επόμενοι σταθμοί ήταν η σουηδική Malmo FF (2009-2013), οι ισπανικές Real Valladolid (2013-2014) και Granada CF (2014-2015), ενώ ακολούθησαν οι τούρκικες Gaziantepspor (2015-2016) και Akhisar Belediyespor, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.
Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 και U-19 της Σουηδίας, ενώ μετράει και 5 συμμετοχές στην εθνική ομάδα.
O 26χρονος διεθνής Γάλλος αμυντικός (με καταγωγή από την Μαυριτανία), που παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με υποσχετική από την FC Lorient μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1992 στη γαλλική πόλη Rennes.
Ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη Laval το 2010. Επόμενοι σταθμοί ήταν οι γαλλικές Valenciennes (2013-2014), Lyon (2014-2016), Bastia (2017) και FC Lorient.
O Lindsay Rose είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 της Μαυριτανίας και U-18, U-19, U-20 και U-21 της Γαλλίας, ενώ από πέρυσι αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Μαυριτανίας».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή