Με τον Μάρκο Λιβάγια στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20/1, 19:30).
Ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Ο 25χρονος στράικερ το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και συμπεριελήφθη στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες.
Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στην κλήρωση του Nations League στις 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες – Αναλυτικά όλα τα γκρουπ δυναμικότητας και οι ημερομηνίες
Στις 11 Φλεβάρη του ΄24 ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα ακολούθησαν φαντάζουν σαν μια αιωνιότητα που θα μείνει χαραγμένη στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.