Με τρία προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα μετά την επιστροφή της ομάδας από τα Γιάννενα.
Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε θεραπεία, λόγω του θλαστικού τραύματος που αποκόμισε από το χθεσινό παιχνίδι στο δεξιό του πόδι. Θεραπεία ακολούθησε και ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον αριστερό τετρακέφαλο.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 11.00
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Τέλος η υπόθεση Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Γοδόι Κρους να δηλώνει πως η ομάδα του συμφώνησε με την Ρίβερ Πλέιτ για την πώληση του 20χρονου επιθετικού.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Στεφάν Λανουά ο οποίος δεν μπορεί να ορίσει ρέφερι από άλλο προηγμένο πρωτάθλημα πλην της Bundesliga και όταν δεν έρχονται Γερμανοί καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης