Ιβκοβιτς: «Ο Ολυμπιακός έλεγξε το παιχνίδι και κέρδισε δίκαια»
Ο Σέρβος προπονητής σχολίασε το μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού.
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.
Ο Σέρβος, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Πειραιωτών, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έλεγξαν το παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια.
Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι οι Πράσινοι εκτός έδρας παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να φτάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έλεγξε το παιχνίδι καλύτερα. Είχε κάποιες στιγμές που άλλαξε τον ρυθμό. Αντίθετα, πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιος με αυτό που δείχνει στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Είναι νωρίς. Ελπίζω να φτάσουν και οι δύο ομάδες στα πλέι-οφ».
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα
- Η Ρεάλ θέλει τον Ολίσε και προσφέρει αστρονομικό ποσό στη Μπάγερν για να τον αποκτήσει
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Το όνομα του Άρη ακούστηκε στο Χιούστον του Τέξας (pic)
- Το γήπεδο της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πάρει το όνομα του Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442