Η δεύτερη θητεία του Άκη Ζήκου στις Ακαδημίες της ΑΕΚ έληξε (όπως και η πρώτη) άδοξα. Το project που ξεκίνησε πριν περίπου 1,5 χρόνο με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη και τον Ζήκο δεν προχώρησε τελικά, αφού διαφάνηκε διαφορά φιλοσοφίας και δεν υπήρχαν άμεσα απτά αποτελέσματα, ενώ είχε προηγηθεί και η αποχώρηση του Γιάννη Σαμαρά προ αρκετών μηνών που δημιούργησε επίσης προβληματισμό.
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.