Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Στο ημίχρονο του παιχνιδιού που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107, στο παρκέ του γηπέδου των Σέλτικς εμφανίστηκε μια χορευτική ομάδα Ελλήνων ομογενών η οποία χόρεψε το «Μακεδονία Ξακουστή», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Don't worry y'all I got some of my cousins out here to perform a traditional Greek exorcism dance. We got this pic.twitter.com/Q6CPDGzbyK
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα «ελάφια», με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να έχει 30 πόντους (7/10δ., 1/3τρ., 13/17β.), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κοψίματα αλλά και 4 λάθη, κατάφεραν να ανέβουν στο 22-9 και να τρελαίνουν με το σερί τους το NBA.
Οι γηπεδούχοι, βέβαια, είχαν αρκετές απουσίες, με τον Μπράουν να είναι ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, και με την ήττα τους υποχώρησαν στο 18-13.
Ρεάλ Μαδρίτης και Dubai B.C. έκλεισαν την 28η αγωνιστική της Euroleague με διπλό, η μία στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και η άλλη στο Μιλάνο με την Αρμάνι