Αρκετές αλλαγές φαίνεται ότι θα επιφέρει στον Άρη η τραγική εμφάνιση απέναντι στον Εργοτέλη και ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την συνέχεια του κυπέλλου. Όπως όλα δείχνουν, αρκετοί θα είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Κλεάνθης Βικελίδης, κάτι το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στην συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο αθλητικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης.
Κάποια από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έκπληξη. Στη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Άρη εκφράστηκε και ο προβληματισμός για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα αλλά και για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό –ντροπή από το κύπελλο, από μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)