Περέιρα στους διαιτητές: Να πρυτανεύσει η ψυχραιμία, μην κάνετε αποχή
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, με επιστολή του ζητάει από τους διαιτητές να κατέβουν κανονικά στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής και παράλληλα τους καλεί σε συνάντηση στις 4 Ιανουαρίου.
Η επίθεση στον Θανάση Τζήλο προκάλεσε έντονο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία στους διαιτητές, οι οποίοι πλέον συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν αποχή και μην κατέβουν στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διεργασίες, με τους διαιτητές να ψηφίζουν ηλεκτρονικά για το εάν θα απέχουν από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442