Στο άκουσμα της αντιπάλου του Ολυμπιακού μετά την κλήρωση για τη φάση των «32»του Γιουρόπα Λιγκ η πρώτη σκέψη των οπαδών του πάει στην… πρόκριση. Η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει πια τη βαριά φανέλα του παρελθόντος, όμως η φωνή του ενθουσιασμού θα πρέπει υποχρεωτικά να αντιμετωπίσει και την πιο ρεαλιστική προσέγγιση.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.