Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;

Η απαίτηση του κ. Θεοχαρόπουλου να έχει η ΔΗΜΑΡ εκπροσώπηση στη Βουλή αλλά μέσω μιας θέσης στο Επικρατείας, είναι αυτή που τώρα έχει φέρει γκρίνιες, μίση και πάθη

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής εξαιτίας των κινήσεων του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Πολλοί είναι αυτή που στη Βουλή αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να έχει προκληθεί τέτοια αναταραχή με ευθύνη της ΔΗΜΑΡ και παρά το γεγονός ότι το πολιτικό αποτύπωμα του κόμματος στην κοινωνία είναι μηδαμινό.

«Δεν μπορεί το 0,3% και 0,4% να καθορίζει την ατζέντα, να εκβιάζει για θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και να προκαλεί σκηνικό διχασμού την ώρα που η συστράτευση για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα είναι η μόνη επιλογή του Κινήματος Αλλαγής», τονίζουν συγκεκριμένα.

Η διάσταση απόψεων μεταξύ ΚΙΝΑΛ και Θ. Θεοχαρόπουλου στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών ήταν το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε και παρ’ ολίγον να προκαλέσει νέο «διαζύγιο», μετά από αυτό με το «Ποτάμι».

Η απαίτηση του κ. Θεοχαρόπουλου να έχει η ΔΗΜΑΡ εκπροσώπηση στη Βουλή αλλά μέσω μιας θέσης στο Επικρατείας, είναι αυτή που τώρα έχει φέρει γκρίνιες, μίση και πάθη.

«Και να ήταν μόνον αυτό το πρόβλημα. Ο Θεοχαρόπουλος είναι το μικρότερο», λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά όσα συμβαίνουν στο χώρο αυτό, χωρίς να θέλουν να απαξιώσουν την προσπάθεια που έχει κάνει για την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, οι ίδιοι τονίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να εκβιάζει και κυρίως να κάνει παζάρια σε μια χρονική στιγμή που η εσωστρέφεια και η διχόνοια εκπέμπουν μια κακή εικόνα στην κοινωνία. Και λένε με αιχμηρό τόνο: «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;»

Μέχρι να ανακοινωθεί το σύνολο των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές, θα υπάρξουν πολλά… παρατράγουδα ως φαίνεται.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024