Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής εξαιτίας των κινήσεων του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Πολλοί είναι αυτή που στη Βουλή αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να έχει προκληθεί τέτοια αναταραχή με ευθύνη της ΔΗΜΑΡ και παρά το γεγονός ότι το πολιτικό αποτύπωμα του κόμματος στην κοινωνία είναι μηδαμινό.

«Δεν μπορεί το 0,3% και 0,4% να καθορίζει την ατζέντα, να εκβιάζει για θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και να προκαλεί σκηνικό διχασμού την ώρα που η συστράτευση για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα είναι η μόνη επιλογή του Κινήματος Αλλαγής», τονίζουν συγκεκριμένα.

Η διάσταση απόψεων μεταξύ ΚΙΝΑΛ και Θ. Θεοχαρόπουλου στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών ήταν το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε και παρ’ ολίγον να προκαλέσει νέο «διαζύγιο», μετά από αυτό με το «Ποτάμι».

Η απαίτηση του κ. Θεοχαρόπουλου να έχει η ΔΗΜΑΡ εκπροσώπηση στη Βουλή αλλά μέσω μιας θέσης στο Επικρατείας, είναι αυτή που τώρα έχει φέρει γκρίνιες, μίση και πάθη.

«Και να ήταν μόνον αυτό το πρόβλημα. Ο Θεοχαρόπουλος είναι το μικρότερο», λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά όσα συμβαίνουν στο χώρο αυτό, χωρίς να θέλουν να απαξιώσουν την προσπάθεια που έχει κάνει για την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, οι ίδιοι τονίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να εκβιάζει και κυρίως να κάνει παζάρια σε μια χρονική στιγμή που η εσωστρέφεια και η διχόνοια εκπέμπουν μια κακή εικόνα στην κοινωνία. Και λένε με αιχμηρό τόνο: «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;»

Μέχρι να ανακοινωθεί το σύνολο των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές, θα υπάρξουν πολλά… παρατράγουδα ως φαίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας