Δεκάδες άνθρωποι στη Χειμάρρα αντέδρασαν σήμερα κατά το γκρέμισμα των κατοικιών Βορειοηπειρωτών.
Ο Εντι Ράμα υπέγραψε απόφαση η οποία κάνει λόγο για την καταγραφή και το πέρασμα ακινήτων περιουσιών του «Δημοσίου» στην αρμοδιότητα του υπουργείου Τουρισμού της Αλβανίας.
Το πρόβλημα της μη ύπαρξης τίτλων ιδιοκτησίας στην περιοχή της Χειμάρρας δίνει τη δυνατότητα στον Αλβανό πρωθυπουργό να χαρακτηρίσει όλες τις περιουσίες «δημόσιες».
Από το βίντεο φαίνονται οι μπουλντόζες που έχουν καταφτάσει στο σημείο, με τους κατοίκους της περιοχής να φωνάζουν στους χειριστές να απομακρυνθούν από το σημείο, ενώ μάλιστα ορισμένοι από αυτούς λένε στο άτομο που τραβάει το βίντεο να σταματήσει την εγγραφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politico.al που ανέβασε και το βίντεο, οι αρχές συνέλαβαν κάποιους από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους χωρίς όμως να κάνει γνωστό τον αριθμό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας