Η μεγάλη στιγμή ήρθε! Το ντέρμπι που περιμένει όλη η υφήλιος θα γίνει απόψε το βράδυ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η τυπικά γηπεδούχος Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς για το δεύτερο τελικό του Copa Libertadores. Χιλιάδες φίλοι των δύο ομάδων ταξίδεψαν από την Αργεντινή στην ισπανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά το σούπερ κλάσικο (21:30)!
Οι δρόμοι της Μαδρίτης και κυρίως στα πέριξ του γηπέδου της Ρεάλ έχουν «πλημμυρίσει» από νωρίς με φίλους των ομάδων. Από τη μία μπλε και κίτρινες παρέες και από την άλλη μαυρο – κόκκινες. Ένα φεστιβάλ… οπαδών με άρωμα λατινικής Αμερικής!
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.