Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει πρόταση στη FIFA, προκειμένου το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια!
Πως θα σας φαινόταν το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια αντί για τέσσερα; Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής, Αλεχάντρο Ντομίνγκες Γουίλσον-Σμιθ, αποκάλυψε ότι στο πρόσφατο συνέδριο της FIFA που πραγματοποιήθηκε στην Ρουάντα, κατέθεσε πρόταση προκειμένου το Μουντιάλ να διεξάγεται κάθε δύο έτη!
«Η πρόταση που κάναμε είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο να γίνεται κάθε δύο χρόνια και όχι κάθε τέσσερα. Αντί για το Nations League, μπορούμε να έχουμε Μουντιάλ κάθε δύο έτη. Μια διοργάνωση που θα είναι για όλους. Εάν περάσουμε σε έναν διετή κύκλο, οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν σε τέσσερα Μουντιάλ στην καριέρα τους. Αν παραμείνει η διοργάνωση στη σημερινή της μορφή, οι ποδοσφαιριστές θα παίζουν το πολύ σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη αναμονή. Βλέπουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία και έχουμε κάνει τη σχετική πρόταση στη FIFA», είπε αρχικά.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.